…

Hvorfor Mousetrapper?

Se video

Ondt i arm, skulder eller nakke? Mousetrapper er musealternativet som forebygger musearm og andre af de gener der kan opstå når man arbejder med en traditionel computermus. Mousetrappers centrerede placering foran tastaturet giver en ergonomisk god arbejdsstilling med armene ind mod kroppen og hænderne tæt på tastaturet.

Takket være dette kan du både forebygge og mange gange også lindre de belastningsskader der kan opstå i forbindelse med at du arbejder forskudt for din egen akse – hvilket du gør med en almindelig mus. Du behøver altså ikke længere række ud efter musen på skrivebordet. Den brede og bløde håndledsstøtte giver på en gang både støtte og aflastning til nakke, skuldre, arme og håndled.

Hvorfor vælge Mousetrapper

Arbejd centreret

Ved at bruge en centreret mus som Mousetrapper arbejder du med hænderne centreret foran dig og skuldrene godt på linje. Det giver en ergonomisk sund arbejdsstilling, der holder arme og hænder afslappede. Dette er afgørende for at forhindre overbelastning af arme, skuldre og nakke, som senere kan føre til problemer.

Læs mere

Glide eller rulle?

Uanset hvordan du vil arbejde, har vi et produkt til dig. Med vores unikke netlignende Control Pad glider du glat, præcist og nemt i to dimensioner. Hvis du foretrækker at bruge en rullestav, er Control Bar perfekt til dig. Den nyudviklede brede rullestav i kulfiber bevæger sig jævnt, komfortabelt og uden friktion.


Control Pad Control Bar

Skræddersyet til dig

En anden forskel i forhold til almindelige computermus er, at du ved hjælp af vores MT Keys-program kan tilpasse knapperne på din Mousetrapper, så de passer til dine behov. Du kan vælge mellem forskellige genveje og funktioner som f.eks. kopiering, indsætning, låsning af computeren, ændring af vinduer osv. På den måde kan du reducere antallet af klik og gøre hverdagen mere effektiv.

Tilpas knapper

…

En svensk opfindelse!

Vores første Mousetrapper blev lanceret i 1994 af den svenske opfinder Rolf Strömberg. Han forstod, at den traditionelle computermus ikke var optimal til at opnå en god ergonomisk arbejdsstilling, hvilket førte til udviklingen af Mousetrapper. Med næsten 30 års erfaring med ergonomiske produkter ved vi, at de belastningsskader, der kan opstå ved kontorarbejde, kan undgås, så man dermed undgår livslange smerter i nakke, arm og håndled.

Mousetrapper – designet, udviklet og fremstillet i Sverige.

Læs mere

En ergonomisk mus
kun til dig.

Vi ved, at alle er forskellige og har forskellige præferencer. Derfor har vi flere forskellige typer ergonomiske mus. Ønsker du mange brugertilpassede knapper, mulighed for at arbejde trådløst eller mulighed for at rengøre med desinfektionsmiddel, der indeholder op til 85 % alkohol? Uanset om du har en fast arbejdsplads eller konstant er på farten, har vi et produkt til dig.

Desuden kan du prøve vores ergonomiske mus gratis i 14 dage!

Se produkter Prøv gratis
…

 

 

 

En del af en helhed

Bæredygtighed handler om meget mere end materialevalg og transport. Alt hænger sammen. Beslutninger, vi træffer i dag, har konsekvenser i fremtiden. Det handler naturligvis om ansvar for vores jord og miljøet, men også om at skabe gode vilkår for medarbejdere, bidrage til samfundets bedste og arbejde for sunde virksomheder. Hos Mousetrapper vil vi mere end at have en velskrevet politik. Vi vil virkelig være med og trække vores del af læsset.