Kom i gang med din Mousetrapper


Installation

Tilslut det medfølgende kabel til udtaget i venstre side på din Mousetrapper, og forbind den anden ende med computerens USB-port. Når din Mousetrapper er tilsluttet, fungerer den og de tilhørende knapper i henhold til anvisningerne i quickstartguiden (der medfølger i emballagen, og som kan downloades på denne side).

…
…

Trådløs anvendelse

Mousetrapper Prime: Åbn batteridækslet på undersiden af produktet, og tilslut batteriet. Sæt dækslet på igen. Tryk samtidigt på de to scroll-knapper (Scroll up/Scroll down) i 4 sekunder. Når LED-indikatoren til venstre blinker blåt, går du ind i computerens Bluetooth-menu og tilslutter enheden med navnet ”MT Prime ble”. Når tilslutningen er klar, slukkes LED-indikatoren.

Mousetrapper Alpha: Flyt strømafbryderen på underisden til ON. Når Mousetrapperen kan registreres, ser du et blinkende blåt lys. Du kan nu parre Mousetrapperen via computerens Bluetooth-menu. Når din Alpha er tilsluttet til computeren, vil den blå indikator blinke hurtigt og derefter slukke.

Grundlæggende tips

Placering (alle produkter undtagen Alpha):
Placer din Mousetrapper mellem dig og dit tastatur. Mellemrumstasten på tastaturet bør være placeret lige over for styremåtten. Har du et lavt tastatur, skal du folde tastaturunderlaget ud, som findes under din Mousetrapper, og placere tastasturet på det.

Placering (Alpha):
Placer din Alpha tæt på kroppen, foran din skærm eller laptop.

Scrolling: Scroll på styremåtten ved at placere fingeren ved styremåttens højre kant. Du behøver ikke at trykke ned på måtten, men skal blot trække fingeren op eller ned langs kanten.

…
…

Skræddersy oplevelsen med MT Keys

Med programmet MT Keys kan du selv vælge, hvilke funktioner de programmerbare knapper skal have. Download MT Keys ved at gå ind på mousetrapper.com og vælge MT Keys til Windows eller OS X. Følg derefter instruktionerne.

Når MT Keys er downloadet, vises der et billede af dit produkt. Før markøren hen til den knap, hvis funktion du vil ændre. Klik på den ved at trykke let på styremåtten én gang. I rullemenuen, som vises, kan du vælge, hvad du ønsker, at knappen skal gøre – du kan vælge alt fra at tilføje en hurtigkombination, du ofte anvender, til at tilføje en tekststreng, som du derefter kan indsætte.

MT Keys er tilgængelig til alle produkter med undtagelse af Mousetrapper Lite.

Hold dit produkt opdateret

I MT Keys downloader du også vigtige softwareopdateringer til dit produkt.* Når programmet er i gang, vises eventuelle opgraderinger via en blinkende sky. Klik på skyen for at downloade den seneste version af softwaren. Åbn MT Keys regelmæssigt for at sikre, at dit produkt er opdateret!

*Gælder Mousetrapper Alpha.

…