…

Det her er Mousetrapper

Den svenske opfinder Rolf Strömberg lancerede vores første Mousetrapper i 1994. En succes som i dag er førende på markedet i Norden og lanceres internationalt. I dag ved vi, og de fleste ergonomer og ergoterapeuter, at smerter som følge af skærmarbejde kan undgås.

Mousetrapper designes og udvikles i Sverige, og vi er stolte over at kunne have fuld kontrol over hele processen.

…

Design til en enklere hverdag


Design er noget af det vigtigste vi har. Et elegant design giver os lyst til at bruge et produkt, og et funktionelt design betyder desuden at det er en hjælp for brugeren.
Hos Mousetrapper arbejder vi kontinuerligt med begge dele, og vi gør alt for hele tiden at lave så æstetisk tiltalende produkter som muligt – uden at give køb på funktionaliteten. Det er ved hjælp af funktionelt design at vi hjælper brugeren bedst muligt.

Se vores produkter

 

 

 

En del af en helhed

Bæredygtighed handler om meget mere end materialevalg og transport. Alt hænger sammen. Beslutninger, vi træffer i dag, har konsekvenser i fremtiden. Det handler naturligvis om ansvar for vores jord og miljøet, men også om at skabe gode vilkår for medarbejdere, bidrage til samfundets bedste og arbejde for sunde virksomheder. Hos Mousetrapper vil vi mere end at have en velskrevet politik. Vi vil virkelig være med og trække vores del af læsset.

 

 

 

Udvikling til morgendagens krav


Udvikling til morgendagens krav. Vi lever i en verden i konstant forandring. Kravene fra både brugerne og markedet udvikler sig hele tiden. Vores kompetente udviklingsafdeling arbejder hver eneste dag med at finde løsninger som er med helt fremme. Vil du vide mere om hvordan vi arbejder med at udvikle vores produkter?

Læs mere
…

Stor erfaring!

29 år for at være præcis! Så vi tør godt sige, at vi ved, hvad vi taler om. Siden starten i 1994 har vi arbejdet hårdt på løbende at forbedre og udvikle branchen. Med smarte innovationer og banebrydende teknologi er vi altid på udkig efter næste skridt til at skabe næste generation inden for ergonomiske produkter.

…

Abonner på nyhedsbrevet!

Hos Mousetrapper stræber vi efter at udvikle os som virksomhed på et voksende marked. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, så du ikke går glip af produktnyheder og opdateringer om vores rejse mod ergonomiske løsninger.

Tilmeld dig her